TIMEXPERT KIRIŞIKLIK / İFADE ÇİZGİLERİ

ZAMANA KARŞI

TIMEXPERT     
KIRIŞIKLIK / İFADE ÇİZGİLERİ
MICRO-DERMOXINE
MİKRO-ENJEKSİYONA ALTERNATİF EN ETKİLİ CİLT BAKIMI (Germaine de Capuccini)

Estetik cerrahiden ilham alan Timexpert Micro-Dermoxine, dermal kasılımları nötralize eden, ifade çizgilerini dolduran ve kırışıklıkları pürüzsüzleştiren ilk global kırışıklık bakımıdır.
Yüksek konsantrasyonda Micro-Dermoxine ve Soya Tohumu Ekstratına dayanan mükemmel formülü sayesinde TIMEXPERT Botox ve kolajen mikro-enjeksiyonuna en etkili cilt bakım alternatifi olmuştur. Micro-Dermoxine’li TIMEXPERT sadece bir seansta yüz ifadesini yeniler.
Yüz ve göz konturları için bağımsız özel bakımlar.

ÖNERİLECEK DURUMLAR
• İfade çizgilerini ve kırışıklıklarından cerrahi operasyonsuz kurtulmak isteyen kişiler.
• Mikro-enjeksiyonu seçen kişiler için, enjeksiyonun tekrar edilmesine gerek kalmaksızın etkisinin daha uzun süre devam etmesini sağlamak amacıyla mükemmel bir tamamlayıcı olarak
• Göz bölgesindeki kırışıklıkları, ifade çizgileri ve göz altı torbalarından kurtulmak isteyen kişiler. Aynı zamanda, kaşlar arasındaki kırışıklıklar üzerinde de çalışır.
• Kırışıklıkların görünümünü önlemek için
• Yılın her dönemi

TIMEXPERT BAKIM ÜRÜNLERİ (Germaine de Capuccini)
ADVANCED CORRECTING PROGRAMME. LINES AND WRINKLES
Cildi tek seansta gençleştirir. Kişiselleştirilmemiş kutuda, 5 seanslık düzeltici konsantre jel ve kırışıklığa karşı ürün, yaprak maske ve bakımı bitirmek için emülsiyon.
EYE CONTOUR LINES AND WRINKLES SPECIAL PROGRAMME
Göz çevresine, göz altı torbalarına ve kaşlar arasına yoğun aksiyon. Kişiselleştirilmemiş 5 seanslık Kit: düzeltici konsantre balm, hidro-jel maske ve yaprak.

TIMEXPERT GÜNLÜK BAKIM ÜRÜNLERİ (Germaine de Capuccini)
FOCUS TREATMENT. EXPRESSION LINES. MICRO-DERMOXINE PURE
Gerçek bir enjeksiyon iğnesi gibi, her bir ifade çizgisi üzerinde doğrudan çalışan % 100 konsantrasyonda düzeltici.
INTENSIVE CORRECTING SERUM. LINES/WRINKLES
Cilde çok çabuk nüfuz etmesi ve her türlü kırışıklık üzerinde yoğun ve kapsamlı çalışması için teknik olarak tasarlanmış yoğun bakım ürünü.
WRINKLE CORRECTING TREATMENT. DRY SKIN
Kırışıklıklara karşı global aksiyon. Cildi daha esnek, daha sıkı ve daha nemli duruma getirir. Cilt daha pürüzsüz ve genç görünür. Kuru ciltler için.
WRINKLE CORRECTING TREATMENT. NORMAL SKIN
Cildi yeniler, kırışıklıkları hafifletir ve yüz hatlarını rahatlatır. Cildin sıkılığı ve dayanıklılığı artar. Normal ciltler.
PRODIGIOUS TOUCH. CONCENTRATED ILLUMINATING CORRECTOR
İKİLİ GİDERİCİ TEKNİĞİ sayesinde, kırışıklıklar ve çizgiler üzerinde gerçek bir silgi gibi rol oynar. Cilde anında ve uzun süreli daha genç bir görünüm kazandırır.
EXPRESSION LINES. EYE CONTOUR TREATMENT
Kırışıklıkları ve ifade çizgilerini düzelten ve dolduran yaşlanma karşıtı bakım. Anında gözle görünür Yumuşak Odak etkisi yaratır.
LIP TREATMENT. LINES/WRINKLES SPF 15
Dudakların güzelliğini ve konturunu arttıran ve düzelten yaşlanma karşıtı bakım.
CONTINUOUS CARE FOUNDATION SPF 10
İfade çizgilerinin oluşumunu önleyip, azaltırken, cildi renklendirir ve makyajını tamamlar. Badem, Tarçın ve Yanık olarak 3 ton.
INTENSIVE SYSTEM EXPRESSION LINES
En son cilt bakım teknolojisine dayanan, kırışıklıkları ve ifade çizgilerini düzelten yepyeni bir bakım. İki basit adımda benzersiz sonuçlar:

• Corrective Duo Serum: Özellikle, kırışıklıkları etkili olarak düzeltmeye yardımcı olan MICRO-DERMOXINE ile yoğun konsantrasyonlu formülü.
• Release-film Corrective Duo: Büyük yenilik. MICRO-DERMOXINE ile birlikte Çözünür – Film teknolojisi. Yumuşak, esnek ve yepyeni eriyen film, CORRECTIVE DUO SERUM ile çözüldükten sonra, maskenin tüm yararları ile etki eden gözle görünmez bir peçe formunu alır.

Hiç yorum yok: