OPTIONS HYDRATION - NEMLENDİRME

TEMEL BAKIMLAR
OPTIONS UNIVERSE
Germaine de Capuccini’ den yeni OPTIONS Serisi, tüm cilt tiplerinin bakımı için temel gereksinimleri karşılamak üzere tasarlanmıştır. Güzellik uzmanlarının yapacağı cilt analizlerine göre kombine edeceği ürünler, bütün kişisel bakımları gerçekleştirir niteliktedir.

OPTIONS HYDRATION - NEMLENDİRME     
Cildi anında nemlendiren ve hücreler içinde su tutma kapasitesini ve su rezervlerini arttıran, HYDRA-SYSTEM konsepti altında formüle edilen ürünler. Aynı zamanda, cildi güçlendirir, ultraviyole ışımalarına, ani ısı değişimlerine ve oksidatif sürece karşı direncini arttırır.

OPTONS HYDRATION BAKIM  ÜRÜNLERİ
(Germaine de Capuccini)
INTENSE HYDRATING SERUM
Ferah ve hafif nemlendirici konsantre. Cildin optimal nem seviyesini onarır ve çok yumuşak bırakır.
HYDRA-SYSTEM FACIAL CREAM
Hoş ve uzun süreli nemlendirici masaj için hafif bir kremdir.
ESSENTIAL HYDRATION FACIAL CREAM
Stres altındaki cildi nemlendirir ve korur. Çok uzun süreli masaj gerektirmediğinden, “ani” nemlendirici bakımlar için idealdir.
HYDRA-SYSTEM FACIAL MASK
Ferah ve hafif jel yapılı maske yeni HYDRA-SYSTEM konsepti altında formüle edilmiştir. Anında cildin nem seviyesini dengeler.
ELASTIC COLLAGEN SHEET MASKS
Cilde mükemmel olarak uyar ve saf kolajenin bütün faydalarını sağlar: Maksimum nemlendirme, yumuşaklık ve ferahlık. Yeni HYDRA-SYSTEM konsepti altında formüle edilen hydro-aktivator içerir.
PROLONGED HYDRATION FACIAL CREAM
Nemlendirici bakımın son aşamasında tatbik edilir. Cilde çok hoş bir konfor, ferahlık ve yumuşaklık hissi sunar.

OPTIONS HYDRATION GÜNLÜK BAKIM ÜRÜNLERİ
(Germaine de Capuccini)
HYDRA-BALANCE FACIAL CREAM
Cildin kendi su tutma kabiliyetinİ düzenlemeye yardımcı olan, cildi dış saldırılara karşı koruyan ve cilt yaşlanmasını erteleyen, tüm cilt tipleri için günlük nemlendirici.
ALOE VERA HYDRO-GEL
Aloe Vera özütünün anti-enflamatuar, nemlendirici ve sakinleştirici aksiyonlarına dayanan şeffaf jel, foto-epilasyon ve diğer dermoestetik uygulamalar sonrasında, yüz ve vücut kullanımı için idealdir.

Hiç yorum yok: