Değişim Güzellik Germaine de Capuccini

GERMAINE DE CAPUCCINI

Germaine de Capuccini’den söz etmek kurucusu Carmen Vidal’in mücadele ve azminden söz etmek demektir.

İspanyol kökenli Carmen Vidal-Ballester Cezayir’de doğdu ve büyüdü. Çok erken yaşlardan itibaren özellikle doğal kozmetiklere ilgi duydu ve bu ilgi kendisini Cezayir Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoterapi eğitimine götürdü.Yıllar sonra Paris’e kozmetiğin doğduğu topraklara geldi ve bu durum estetik ve güzellik dünyasına ait deneyimlerini geliştirme fırsatı yarattı. Sonunda, 1966 yılında Alcoy’a (Alicante) yerleşti. Güzellik uzmanı olarak kendi işini kurdu ve müşterilerine kendi üretttiği ürünleri sunmaya karar verdi. Küçük güzellik salonunun mutfağında başlayan öyküGermaine de Capuccinimarkasının doğuşu oldu.

  • 1975 İlk fabrika, laboratuar, paketleme ve diğer üretim alanlarının kurulması,
  • 1978 Venezuela distribütörlüğü ile ilk ihracat,
  • 1985 Venezuela’ da yeni bir üretim tesisinin kuruluşu,
  • 1993 Yeni ülke pazarlarına açılarak gerçek bir marka oluşumunun başlangıcı, Germaine de Capuccini tanıtım yayınları uluslararası bir şirket olarak 23 dile çevrildi,
  • 1996/1998 Üretim faaliyetlerinin GMP (Good Manufacturing Processs) Belgesi altında sürdürülmesi için gerekli değişikliklerin yapılması,
  • 2000 Germaine de Capuccini kalite kontrol, çevresel yönetim ve sağlıklı çalışma alanları konusundaki üçlü sertifika Innovative Integrated Management System’e sahip ilk İspanyol firması.

Bu sayfalardaGermaine de Capuccinidünyasını keşfedin. Sizin başarınız ve müşterilerinizin mutluluğu için tasarlanan yüz ve vücut problemlerinin olağanüstü çözümleri ellerinizin altında.

Bilimsel, teknolojik ve ve insan faktörleriGermaine de Capucciniürünlerini pazarda mevcut olan diğer seçeneklerden üstün kılar. Ayrıca profesyonel güzellik uzmanlarına zevk alacakları çok özel ve sofistike bakımlar da sunar.

AR-GE (araştırma-Geliştirme) departmanında sürekli ve dinamik efor:
* Yenilik ve Etkinlik.

Germaine de Capucini katı kuralcı kalite kontrol koşullarına uyma konusunda taviz vermeden çalışır:
* Garanti ve Güvenilirlik.

En son teknolojiyle donatılmış 16.000 m2’ den fazla üretim alanı:
* Etkinlik, Mükemmeliyet ve Kalite.

Uzman ve kendini adamış deneyimli kadro:
* Nitelikli ve Gerçekçi Hizmet.
Görsel-işitsel ve basılı materyal. Kişisel eğitim ve danışma. Her bakımda optimum sonuçlara erişmek için gereksinim duyacağınız bütün destekler:
* Profesyonalizm ve Mükemmeliyete Varan Zorlu Yol.

Reklam ve pazarlamada yenilik ve etkinlik:
* İmaj

Yenilikçi ve avant-gard Germaine de Capucini firması, sektörde “Integrated Management System” uygulayan ilk şirkettir. Üçlü kalite sertifikasına sahiptir:

Quality Management System ISO 9001: 2000
Üretim sürecinin her aşamasında kaliteyi garantiler.

Environmental Management System ISO 14001
Çevre koruma taahhütü.

Preventions of Risks in Workplace Law
Personelimizin sağlığı ve güvenliği için çalışma alanlarındaki risk faktörlerinin ortadan kaldırılmasına yönelik yasal düzenlemeye uyum.

Hiç yorum yok: