Değişim Güzellik Germaine de Capuccini

Değişim Güzellik Germaine de Capuccini

YAŞLANMA KARŞITI GÜNEŞ KORUYUCU BAKIM ÜRÜNLERİ
FLUID EMULSION with Universal Anti-Age Protection SPF 50, SPF 30, SPF 15
Maksimum koruma ve en akışkan yapıları birleştiren, gelişmiş çok kapsamlı devrimsel koruyucu formüller. Sürüldükten sonra, cildi son derece korunmuş, sıkı ve genç hissettirir. Çok hafif ferahlatıcı yapıları, cilt üzerinde etkin olarak, anında, mükemmel şekilde erir.
FLUID EMULSION with Universal Anti-Age Protection SPF 50+ (tinted)
"MAKYAJ ETKİSİ". Hafif renkli, maksimum güneş koruyucu, çok doğal ten rengi verir. Ultra hafif yapısı, her cilt tipine uyum sağlar. İçerdiği mikro yansımalarla teni anında güzelleştirir ve ışıltılı bir görünüm sunar.
SUN CREAM With Universal Anti-Age Protection SPF 50+, 30
Çok kapsamlı güneş koruma içeren nemlendirici formül: UVB/UVA’ ye karşı, kırışıklık karşıtı ve güneş lekelerine karşı aksiyon. Foto yaşlanma ve güneş yanıklarına karşı maksimum koruma. Bütün cilt tiplerinde, güneşin neden olduğu koyu leke oluşumlarının görünümünü engellerken, hücre seviyesinde cildi korur. Eriyen, yağsız ve yapışkan olmayan yapısı, cildi nemlendirir ve sakinleştirir, derinlemesine tam konfor, ışıltı ve uzun süreli bronzlaşma sağlar. Özellikle normal ve kuru ciltler için.
NOURISHING CREAM with Universal Anti-Age Protection SPF 50
Koruyucu, besleyici ve nemlendirici. Yaşlanmaya karşı çalışır, koyu leke görünümünü ve aşırı güneşlenme sonucu oluşan yanıkları önler.
EYE CONTOUR CARE with Universal Anti-Age Protection SPF 25
Yüzün en hassas bölgelerinden biri olan göz çevresinde, güneş etkilerine, yaşlanmaya ve yorgunluğa karşı en uygun koruma. Şişkinlik, göz altı torbaları ve kırışıklıklar gibi yaşlanma belirtilerini elemine etmeye yardımcı olur.


PROTECTIVE STICK SPF50
Özellikle cildin en hassas bölgeleri olan, dudaklar, burun, kulaklar, göz kapakları ve lekeler için, her zaman el altında tutulması gereken bir koruyucu. Açık hava, dağ ve deniz sporları yapanlar için ideal. Yumuşak yapılı, konforlu ve doğal renkte.
REFRESHING EMULSION with Universal Anti-Age Protection SPF 8 (Oil-Free)
Yağsız emülsiyon hafif, ferahlatıcı, kullanımı kolay ve cilt tarafından hızla emilir. Erkekler ve açık hava sporları ile uğraşanlar için mükemmeldir. Orta seviye koruyucu, yüz ve vücut için hızlı ve uzun sure dayanıklı bronzlaşma sağlar.
SUNSPREY with Universal Anti-Age Protection SPF 10
Ferahlatıcı ve hızla emilen sprey emülsiyon. Konforlu sprey aplikatör, hızlı ve her noktaya uniform dağılımı kolaylaştırır. Erkekler ve açık hava sporları yapanlar için idealdir.
SUNSPREY with Universal Anti-Age Protection SPF 20
Yüksek koruyucu, şeffaf, hızla emilen sprey, cilt üzerinde beyazlık oluşturmaz, düzgün ve uzun süreli bronzlaşma sağlar. Hem yüz ve vücut hem de saçları korur. Çocuklar ve erkekler için de mükemmeldir.
SUNSPREY with Universal Anti-Age Protection SPF30 oil free
Yüksek koruma, güvenli bronzluk. Bu kullanımı kolay ve konforlu, yağsız sprey, hızla emilir ve vücut için çok etkili koruma sağlar. Hafif ve ferahlatıcı yapısı ve koly kullanımı sayesinde, açık hava sporları, erkekler ve ayını zamanda çocuklar için çok uygundur.

Hiç yorum yok: