PEARL SENSATION YAŞLANMA KARŞITI

PEARL SENSATION     
GLOBAL YAŞLANMA KARŞITI
CİLDİN YENİDEN DOĞUŞU

Ayın güzelliği ve onun inciler üzerindeki yansımalarından ilham alan Pearl Sensation, cilt hücrelerinin yeniden doğuşunu desteklemek için, Germaine de Capuccini’ nin tasarladığı global yaşlanma karşıtı en son serisidir.
Bu yeni ürün serisi, cildin doğal fonksiyonlarını yeniden harekete geçirebilecek, Optimal Cellular Essence, Radiance Defence Complex, İnci Tozu ve Hidrolize Sedef ile Kaşmir Özütü gibi, pek çok avant-gard içerikle formüle edildi. Yüz ve vücut için altı olağanüstü bakım ürünü.

ÖNERİLECEK DURUMLAR
• Koruyucu ve/ veya düzeltici global yaşlanma karşıtı bakıma gereksinim duyan ciltler.
• 30 yaş ve üstü
• Her mevsim
• Exceptional Multi-Perfection Programme özellikle özel durumlarda, aşırı yorgunluk belirtilerinden şikayetçi olan ciltler için uygundur.

PEARL SENSATION GÜNLÜK BAKIM ÜRÜNLERİ
EXCEPTIONAL MULTI-PERFECTION CREAM
Normal ve kuruluğa eğilimli ciltler için yaşlanma belirtilerini önleyen ve düzelten yüz bakım kremi.
EXCEPTIONAL MULTI-PERFECTION EMULSIONNormal ve yağlıya dönük ciltler için, yaşlanma belirtilerini önleyen ve düzelten yüz bakım kremi.
EXTRA NOURISHING MULTI-PERFECTION CREAM
Kuru ve aşırı kuru ciltlerin yaşam fonksiyonlarını yeniden harekete geçiren, besleyici, eşsiz, global yaşlanma karşıtı bakım. Cildi rejenere eder, besler ve yoğun hücre yenilenmesi sağlar.
EXCEPTIONAL MULTI-PERFECTION INTENSIVE PROGRAMME
Günlük bakımlarla giderilmesi zor olan aşırı yorgunluk belirtilerine karşı çalışır. Cildin yaşamsal fonksiyonları 30 günlük kullanım sonunda muhteşem biçimde yeniden düzenleyen “gerçek bir kür”. Cildi harekete geçirir ve güçlü hücre yenilenmesini destekler.
PEARL SENSATION BODY. SUBLIME FIRMING CARE WITH MICRO-PEARLS
Yaşlanma karşıtı vücut bakımı cildi nemlendirir, besler, sıkılaştırır ve anında tüm bedeni sedef ışıltısıyla kaplar.
EXCEPTIONAL MULTI-PERFECTION MASK
Cilt hücrelerinin yeniden doğmasını gerçekten uyaran olağanüstü dokuma maske, cildin gençlik rezevrlerinin harekete geçirilmesine yardımcı olur.
PEARL SENSATION EYES
Göz çevresini canlandırıp ve gençleştiren, zamanın etkilerini azaltan gerçek bir yaşam konsantresi.

Hiç yorum yok: