TIMEXPERT C+ CANLILIK / IŞILTI

TIMEXPERT C+

CANLILIK / IŞILTI
YAŞLANMA KARŞITI YAŞAM ENERJİSİ
En yeni teknoloji ile birleştirilen mükemmel doğal içerik C Vitamininin gençleştirici gücüne dayanan yeni yaşlanma karşıtı seri, yaşlanma belirtilerini düzeltmek ve önlemek için etkili bir üstünlüğe sahiptir.
C vitamini cildin dört temel fonksiyoun üzerinde rol oynar: Antioksidasyon, Rejenerasyon, Nemlenme, Işıltı ve dengeleme.
Geliştirilmiş Formül: C+ Vitamini, Portakal Konsantresi, Askorbil PM, SPF 10, Portakal Mumu
ÖNERİLECEK DURUMLAR
• Aşırı güneş ışınları, stres etkileri ve dermoestetik bakımlara bağlı nedenlerle, donuk, canlılığını kaybetmiş, dehidrate ve yaşlanmanın önlenmesi istenen tüm cilt tipleri.
• Kadın ve erkek, tüm cilt tipleri
• Yılın her mevsimi



TIMEXPERT +C GÜNLÜK BAKIM ÜRÜNLERİ
PURE C ESSENCE. FACIAL SERUM WITH PURE VITAMIN C
Yüksek konsantrasyonlu Saf C Vitamini içinde, cildin parlaklığını, canlılığını ve bütünselliğini yoğun olarak onaran, gerçekten canlandırıcı bir esans.
INTENSIVE REVITALISING CREAM SPF 10
C+ Vitaminine dayanan bakım ürünü, cildi nemlendirir, berraklık ve sıkılaşma kazandırır ve serbest radikallere karşı korur. Kuru ciltler için.
INTENSIVE REVITALISING EMULSION SPF 10
C+ Vitaminine dayanan bakım ürünü, cildi nemlendirir, berraklık ve sıkılaşma kazandırır ve serbest radikallere karşı korur. Normal ve yağlıya dönük ciltler için.
PEEL+C RADIANCE. INSTANT LUMINOSITY MASK
İnanılmaz “ovalama” aksiyonu ile C Vitamininin iki formunu birleştiren, canlandırıcı bakım maskesi. Donuk ve strese maruz kalmış ciltlere anında ışıltı kazandırır.

Hiç yorum yok: