SYNERGYAGE DERMAKOZMETİK SERİ

SYNERGYAGE

DERMAKOZMETİK SERİ
GELİŞMİŞ CİLT BAKIM TERAPİSİ

Germaine de Capuccini özellikle profesyonal bakımlar için yeni SYNERGYAGE Serisini yarattı. Prestijli klinik bir çalışma olarak geliştirilmiş bu seri medikal ve estetik arasında yer almaktadır.
SYNERGYAGE cildin yaşlanma belirtilerini önler, korur ve düzeltir. Hiperpigmentasyon, akne, yaygın kızarıklık gibi cildin belirgin kusurlarına enteresan çözümler sunar.
En son bilimsel gelişmelere dayanarak hazırlanan etkili ve güvenli formülasyonlar:
• Yüksek konsantrasyonlu güçlü içerikleri ile en kaliteli ürünler.
• Aynı formülün bileşenleri arasında, aynı bakımı oluşturan ürünler arasında ve fototerapi, radyofrekans vb cihazlarla ürünler arasında sinerjik aksiyonlar,
• Her müşterinin özel ihtiyaçlarına hizmet etmemize olanak sağladığı gibi, cilt teşhisinden spesifik protokollere kadar, profesyonal uzmanlar tarafından uygulanmak üzere üretilen yararlı ürünler.
SYNERGYAGE serisi tek başına veya özel cihazlarla (Fototerapi , Intense Pulsed Light - IPL, Diamond Point Dermabrasion, Bipolar Rqadyofrekans vb.) uygulanabilir.
Estetik merkezler, Medikal-Estetik merkezler ve dermatologlar için tasarlanmıştır.

SYNERGYAGE BAKIM ÜRÜNLERİ
YÜZ SERUMLARI

GLOBAL COLLAGEN TREATMENT
Yaşlanma karşıtı serum. Kolajenle birlikte, cildin kolajeni üzerinde arındırma, harekete geçirme, yapılandırma ve işlevsel rol oynayan bir seri içerik maddenin tamamen yepyeni birleşimidir.
BI-ACTIVE HYALURONIC CONCENTRATE
Yaşlanma karşıtı serum. Yüksek konsantrasyonlu serum, düşük ve yüksek moleküler ağırlıklı hyaluronik asit ile cildin komple nemlendirilmesi ve yeniden yapılandırılmasına katkıda bulunan çok katmanlı keramid kompleksini birleştirir.
NANOEMULSIFIED MULTIVITAMINE CONCENTRATE
Yaşlanma karşıtı serum. Cilt için gerekli olan eksiksiz vitamin deposu: Nano-kapsüle işlem sayesinde aksiyon alanlarına yönlenen A, C, E ve B Vitaminleri. Cildin oksidatif, enflamatuar, süreç, stres ve immünolojik yetersizliğine karşı cevabını arttırır.
DOUBLE-ACTION BALANCING CONCENTRATE
Akne ve yaygın kızarıklık için özel serum. Yağ düzenleyici ve anti-bakteriyal serum, akneli ve yaygın kızarıklıkları olan ciltlere mükemmel yararlar sağlayan yüksek konsantrasyonlu kuvvetli maddeler içerir.
ULTRA CLARIFYING CONCENTRATE
Koyu lekelere karşı özel serum. Gelişmiş teknolojisi ile aydınlatıcı serum, melanojenik aktiviteyi azaltan içeriklerin bir kombinasyonudur. Daha berrak ve homojen pigmentasyon.

MASKELER
RECOVERY MASK (yüz / boyun)
Yaşlanma karşıtı maske. Son derece konsantre sıkılaştırıcı ve gerginleştirici maddeler içeren serum emdirilmiş, viskos katmanlı yeni maske, cilde tamamen adapte olur.
SPOT and REDNESS CORRECTION MASK
Profesyonel cilt bakım sektöründe yenilik: Sakinleştiren ve nemlendiren beyazlatıcı içeriklerle zenginleştirilen serum emdirilmiş, biyosellüloz formdan üretilen yüksek biyoteknolojik değerde bir maske. En son jenerasyon yapısal özellikleri, en fazla nemin ve içeriklerin en uygun biçimde nüfuz etmesini kolaylaştırır.
ACTIVE BALANCE MASK
Akneli ciltlere uygun maske. Kaliteli doğal kil ve güçlü arındırıcı ve dengeleyici içeriklerle zenginleştirimiş muhteşem bir çözüm kombinasyonuna uzanan başarılı, çok etkili maske.
KREM / EMÜLSİYON
MULTI-PROTECTIVE FACIAL CREAM SPF 20
Cildin yaşlanma ve koyu leke karşıtı bakımları aldıktan sonra gerekli olan bütün korumayı sağlar. Özel UVA / UVB güneş filtreleri ve cildi güneş ışınlarının ürettiği saldırılara ve nemsizlik sürecine karşı koruyan güçlü içerikler.
INTENSIVE BALANCING EMULSION
Akne ve yaygın kızarıklık gösteren ciltler için emülsiyon. Yaygın kızarıklık ve kusurlu ciltlerde daha fazla etkinlik sağlayan, yüksek konsantrasyonlu kapsüle sistemli içerikler birleşimi.

Hiç yorum yok: