GOLDEN CARESSE GÜNEŞ SONRASI

AFTER SUN ICY PLEASURE 
    
ICY PLEASURE

GOLDEN CARESSE aynı zamanda güneş sonrası ürünler de sunar. Çok özel içerik birleşimleri ve gelişmiş yeknoloji ile formüle edilen ürünler, cildi tamamen sakinleştirir, onarır ve nemlendirir, bununla birlikte güneşlenme sonrası mutlak bir zindelik sağlar.

ICY PLEASURE GÜNLÜK BAKIM ÜRÜNLERİ
AFTER-SUN FACIAL REPAIR TREATMENT
Güneş sonrası için, sakinleştirici ve ferahlatıcı aksiyonu ile yaşlanma karşıtı ve onarıcı özel formül. Cildi yoğun olarak besleyip, nemlendirirken yaşlanmayı önler. Yüz, boyun ve dekolte için.

BODY AFTER-SUN with DYNAMIC Hydro-ProtectionDerinlemesine nemlendirici balsam, cildi besler, onarır ve korur. İçeriğindeki UV Dinamik Sistem sayesinde, ultraviyolenin zararlı etkilerine karşı, 24 saast kesintisiz savunma sağlayan özel yaşlanma karşıtı formül.

HIGH TOLERANCE AND PROTECTION SUN MILK SPF40. Delicate skin.
Özellikle güneşe karşı en zayıf ciltler için tasarlanmış yepyeni bir güneş koruyucu. Yüz ve vücut için uygun formülü ile yumuşak ve konforlu kıvamı cildin genç görünümünü koruyarak, tedricen ce güvenli güneşlenmeye olanak veren yüksek koruma sunar.

SOS RESCUE SUN - AFTER SUN MASK FOR INSTANT RELIEF
Yüz, boyun ve dekolte için güneş yanığına karşı yepyeni acil bakım maskesi. Sakinleştirici jel yapısı ile cildi anında ferahlatır, esneklik ve konfor sağlar. Güneşten zarar görmüş sırt ve omuzlar gibi vücut bölgeleri için de uygundur.

Hiç yorum yok: