TIMEXPERT WHITE LEKELERE KARŞI

TIMEXPERT WHITE     

LEKELERE KARŞI
KUSURSUZ BİR CİLT İÇİN
Özellikle hiperpigmente ve donuk ciltlerde oluşan, koyu lekelerin görünümünü önleyen, dengeleyen ve düzelten yaşlanma karşıtı komple bakım.
Germaine de Capuccini laboratuarlarında hiperpigmentasyona müdahele etmek için emsalsiz bir gelişme olan etkili ve yepyeni Melanolight Process teknolojisini içerir. Koyu leke oluşumlarının öncesi ve sonrasında, daha once hiç görülmediği kadar, yoğun olarak çalışır.

ÖNERİLECEK DURUMLAR:
• Yaşlanma, UV ışımaları, genetic veya hormonal vb faktörlerle oluşan hiperpigmente ciltler.
• 25 ve ileri yaşlar.
• Önlemler alınarak, yılın her mevsimi. Bakım yazın uygulanırsa, güneş ışımalarına maruz kalmaktan kaçınılmalı, yüksek veya çok yüksek koruyucu faktörlü ürünlerle cilt korunmalıdır.

TIMEXPERT WHITE BAKIM ÜRÜNLERİ
ADVANCED SPOT CORRECTION PROGRAMME
Mevcut koyu lekeleri etkili olarak en aza indiren ve görünümlerini control eden profesyonal bakım. Altı üründen oluşan 5 seanslık kişiselleştirilmemiş Kit: Mikro ovalayıcı krem, sünger aplikatör ile dengeleyici tonik, yenileyici jel maske, ultra konsantre serum, maske ve bakımı sonlandıran güneş koruyucu emülsiyon.

TIMEXPERT WHITE GÜNLÜK BAKIM ÜRÜNLERİ
SPOT DIMINISH - PRECISION PERFECTING CONCENTRATE
Özellikle, yüz, boyun, dekolte ve ellerdeki koyu lekelerin üzerine uygulandığında, lekelri silen aşırı – doz bakım ürünü.
SPOT CORRECTION INTENSIVE SERUM
Koyu lekeleri ve yaşlanma belirtilerini önlemek için özel olarak formüle edilmiş serum.
SPOT CORRECTION CREAM SPF 20
Cildi nemlendirip, esneklik kazandırırken, ten rengini dengeleyen hiperpigmentasyonu en aza indiren bakım ürünü.

Hiç yorum yok: