STRATEGIST SERİLERİ SPESİFİK BAKIMLAR

STRATEGIST SERİLERİ     
SPESİFİK BAKIMLAR / Mikrodermabrazyon
STRATEGIST REFINE
CİLDİNİZİ YENİDEN KEŞFEDİN

Olağanüstü güzelleştirici (MICRO-D SYSTEM) sayesinde, cildi genç bir görünüme kavuşturmak için epidermisi derinlemesine yeniden yapılandıran, avant-gard cilt bakımı. Yeni bir cilt yaratmak için, dermatolojik bri teknik olan mikro-dermasbrazyondan ilham alarak, profesyonel cilt bakım deneyimlerine ekleyen mükemmel bakım, gözenekler, izler, koyu lekeler ve kırışıklıklar gibi kusurları minimize eder.

ÖNERİLECEK DURUMLAR
• Gözenekler, izler, koyu lekeler ve kırışıklıklar gibi kusurlu ciltler.
• Stres, güneş ve mevsimsel değişimlerden şikayetçi olan ciltler.
• 30 yaş ve üstü.
• Uygun önlemlerle birlikte, her mevsim.

BESLEYİCİ
STRATEGIST
GEÇEN ZAMANA KARŞI MÜKEMMEL STRATEJİ
Olgun ciltlerin doğal fonksiyonlarını harekete geçirmek için cildin doğal ritmine uyum sağlayarak, yaşlanma mekanizmasına karşı, hem gündüz hem de gece boyunca çalışan, mükemmel Senkronize Doğal Rejenerasyon Sistemi’ ne (SNRS) dayanan gelişmiş bir bakım serisi.

Gün boyunca cildi “yeniden enerjiyle doldurur” ve korur. Geceleri de cildi mükemmel olarak canlandırmak için yenilenme kapasitesini hızlandırır.
ÖNERİLECEK DURUMLAR
• Olgun ciltler
• Yaş, hava kirliliği ve UV ışımalarıyla zayıflayan ciltler
• Yılın her dönemi

STRATEGIST REFINE BAKIM ÜRÜNLERİ
ADVANCED PERFECTING RE-TEXTURING PROGRAMME
Cildi yenileyen, gözenekleri, koyu lekeleri, milyaları ve kusurları minimize eden devrimsel bir cilt bakımı. İlk seanstan itibaren gözle görülür sonuçlar. Yedi üründen oluşan 5 seanslık Kit: Mikro-ovalayıcı, dengeleyici tonik, yoğun serum, masaj kremi, krem maske ve bakımı sonlandıran krem. Tamamlayıcılar: sünger aplikatör ve fırça.
STRATEGIST GÜNLÜK BAKIM ÜRÜNLERİ
STRATEGIST DAY TREATMENT ESPECIALLY FOR NORMAL TO DRY SKIN
Strese, çevresel faktörlere ve güneş ışınlarına karşı, olgun ciltlerin kendi doğal savunma ve onarma mekanizmasını güçlendirmeye yardımcı olur ve Cildi onarır, yeniden canlandırır ve korur. Normal ve kuruya dönük ciltler.
STRATEGIST DAY TREATMENT ESPECIALLY FOR DRY SKIN
Strese, çevresel faktörlere ve güneş ışınlarına karşı, olgun ciltlerin kendi doğal savunma ve onarma mekanizmasını güçlendirmeye yardımcı olur ve Cildi onarır, yeniden canlandırır ve korur. Kuru ciltler.
STRATEGIST NIGHT NOURISHING TREATMENT
Vücut dinlenme halindeyken, olgun ciltlerin gereksinimleri üzerinde rol oynar. Cildin kendi kendini korumasına yardımcı olmak için derinlemesine besler. Aynı zamanda cildi onarır ve yeniler.
DEEPLY CLARIFYING REVITALISING CREAM SPF 12
Olgun ciltler için çok özel formül. Olgun ciltler için özel formül. Olağanüstü yaşlanma karşıtı ürün, cilde yoğun bir ışıltı vererek, yeniden dengeler, canlandırır ve korur.
REPAIR NIGHT PROGRESS. INTENSIVE REPAIRING ESSENCE
Cildi koruyan, onaran ve gündüz ve gece boyunca cildin güzelleşmesini hızlandıran konsantre formül. Gündüzleri, cilde hazar vermeden once, çevresel stresin oluşturduğu serbest radikalleri nötralize eder. Geceleri, sakinleştirir, zengin lipid ve anti-oksidant rezervleri oluşturur ve cildin kendi kendini savunma mekanizmasına yardımcı olur.

Hiç yorum yok: